Perfil de Aina Franch Aguiló

Investigadora en formació
aina.franch@udl.cat
Aina Franch Aguiló, investigadora predoctoral a la Universitat de Lleida (UdL), contractada gràcies a un ajut per a la Formació de Professorat Universitari del Ministeri d’Universitats (FPU22/02730) en el marc del qual desenvolupa el seu projecte de tesi doctoral, “Resiliència docent i reflexió col·laborativa: com es transformen i distribueixen les narratives en l’activitat conjunta”.
Té un màster Interuniversitari en Psicologia de l’Educació (MIPE), especialitat en Investigació Psicoeducativa, per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat Ramon Llull Universitat (URL) (2022). És graduada en Educació Infantil i en Educació Primària, especialitat en Llengües Estrangeres, per la UdL (2020).
El 2019, com a becària BIR, comença a col·laborar amb l’Espai de Recerca en Interacció i Mediació Semiòtica (ERIMS), del qual en continua sent membre.
Actualment, també forma part de l’equip de recerca COMPETECS (Competència, Tecnologia, Educació i Societat – 2017 SGR 1700).
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad