Perfil de Victoria I. Marín

Investigadora Ramón y Cajal
victoria.marin(at)udl.cat
Pàgina web (GREC) / Pàgina web personal

Doctora en Tecnologia Educativa: Aprenentatge Virtual i Gestió del coneixement per la Universitat de les Illes Balears (UIB) (2014). Premi extraordinari de doctorat 2014-2016. Màster en Tecnologia Educativa: e-Learning i Gestió del Coneixement i Llicenciada en Pedagogia (premi extraordinari de la promoció 2009-2010).

Investigadora Ramón y Cajal al Departament de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Prèviament va ser investigadora postdoctoral a la Universitat d’Oldenburg (Alemanya) (2016-2020), professora associada de Tecnologia Educativa al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB i professora adjunta a la Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) (fins 2016). Investigadora col·laboradora del Grup de Tecnologia Educativa de la UIB adscrit a l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (Palma) i membre del Center for Open Education Research (COER, Oldenburg). Membre de l’associació EDUTEC.

Línies de recerca: aplicació de les tecnologies digitals al procés d’ensenyança-aprenentatge, especialment a la educació superior i la formació inicial docent. Interessos relacionats: competència digital (crítica) i alfabetització en dades (personals), qüestions culturals i ètiques de la tecnologia educativa, entorns personals d’aprenentatge (PLE), agència de l’estudiant i del docent i pràctiques educatives obertes.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad